mar
13
2020

Helgens starter

Intervju med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– 13 Beluga West (V64-6) har nog lite smygform som det känns, men det har inte klaffat i de senaste loppen. Vi får prova igen, men det är rätt bra hästar med ser det ut som. Jag tror hon är bättre än raden. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet med murphy blir det.

Halmstad lördag:

– Jatzie R.D. (lopp 2) kämpar på. Hon känns fin, men har lite halsproblem från och till. Förra gången var det disigt och dålig luft, så då klappade hon igenom i sista sväng. Det ska bli fint väder så vi hoppas att andningen funkar någorlunda. Barfota bak är det nya.

– Global Agreement (lopp 3) känns fin. Det har krånglat mycket med honom, men nu verkar allting bra. Han ska gå barfota bak, vilket är hans idealiska balans. Han var fin i ett banjobb förra veckan och jag tror på en god insats.

– Andover Hudson (lopp 4) gick bra i skymundan senast och har nyttig form. Han drogs sist när det var en som kallnade. Vi får hoppas på lite flyt här – då kan han ta en god slant.

– Darah Bibo (lopp 4) känns bara bra inför detta. Har stått över lite på grund av en sårskada, men känns fin och jag tror hon kommer gå bra.

– 2 Power Vacation (V75-1) var riktigt fin senast. Fick ett bra lopp, men det var härligt tryck i avslutningen. Allt ser bra ut med henne och jag tror på en god insats. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy och can’t see back.

– 3 Keegan Trot (V75-2) känns fin i träningen och nu ska vi plocka av alla skorna för första gången. Han borde bli en bra stayer som det känns. Senast blev han riktigt trött, men det var nog något fel då eftersom han sällan blir trött. Han är trång i aktionen och jag hoppas barfota gör att det flyter bättre. Öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 5 Poet Broline (V75-3) har varit positiv två gånger och känns glad och fin i träningen. Det är tufft här, så vi hoppas på en god placering. Kan tjäna en fin slant om han får ett bra lopp. Barfota, helstängt och jänkarvagn.

– 5 Global Woodstock (V75-4) känns fin och jag tror han kommer gå bra, men jag har svårt att bedöma hur långt det kan räcka. Det blir Skor runt om, halvstängt huvudlag och vanlig vagn. Allt är bra med hästen.

– 4 Carlos Ken (V75-5) har varit okej i de här loppen, men inte det där lilla extra. Nu plockar vi alla skorna och det blir även norskt huvudlag för första gången. Han har inte legat i och jobbat till slut tycker jag, så det blir intressanta ändringar med det. Jag hoppas han funkar att gå barfota med den stora aktionen – det borde hjälpa honom. Vanlig vagn som senast.

– 9 Look Håleryd (V75-5) känns bara bra och var fin i årsdebuten. Nu blir det Barfota runt om och jänkarvagn istället för skor runt om och vanlig vagn. Så det blir intressant. Öppet huvudlag som senast.

– 10 Pastor Power (V75-6) är pålitlig och gör bra dagsverken. Det är realistiskt att tro å en bra placering här, men det ska mycket till att det blir en etta. Jag misstänker att han fortsätter på sin fina inslagna väg. Barfota runt om istället för skor runt om. Murphybländare vänster och can’t see back höger samt jänkarvagn som senast.

– 4 Adde S.H. (V75-7) känns bara bra och nu blir det helstängt huvudlag, jänkarvagn och barfota runt om. Han tar sig inte förbi 2 och 3, så det kan bli en kämpig väg för honom.

– 9 Eldorado Mearas (V75-7) känns fin och kan gå med i draget här för att ta en god placering. De blir barfota fram, jänkarvagn och norskt huvudlag.

Axevalla söndag:

– 8 Ottens Flamma (GS75-6) har dåliga poäng så hon får starta där hon kommer med. Fick ett dåligt läge, men känns bara bra. Det är vingelrisk. Norskt huvudlag, vanlig vagn som senast, men barfota fram ändrar vi till.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”