mar
17
2020

Tisdag och onsdag!

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby tisdag:

– Victorious Wine (lopp 1) känns fin. Han har ett intressant läge idag och målsättningen är att köra i ledningen, då kan det mycket väl räcka. Han ska gå med skor runt om – jag tittade på hovarna i morse och vågar inte köra barfota.

– Posh Shopping (lopp 2) tror jag är en plushäst. Gjorde två starter som treåring och var inte bra. Hon har fått mycket tid och ser riktigt fin ut. Jag hoppas hon ska funka – mycket tyder på det.

– Love Håleryd (lopp 3) har fått en träningsperiod och var fin i ett banjobb för tio dagar sedan. Jag tror på en god insats.

– Xet Diablo (lopp 4) har vi lagt om träningen på och han är mycket tränad inför detta. Han känns förvånansvärt stark och fin. Det är en kapabel häst som kan strula till det för sig, men han har varit väldigt lugn i träningen. Han är inte att lita på, men har bra kapacitet för klassen.

Jägersro onsdag:

– Lindy Strong (lopp 3) har jag svårt att få till riktigt. Nu ska vi plocka av alla skorna och så får vi se vad som händer. Det är upp till bevis innan man vågar tro.

– Leica Håleryd (lopp 5) har tränat helt okej så nu är det dags att tävla. Jag hoppas att det ska fungera nu då han är väl förberedd.

– Utah Broline (lopp 5) är på gång och har gjort två positiva lopp på sistone. Spåret är lurigt och det är inte sannolikt att han kan hålla ledningen.

– 4 Get Ready On Tour (V86-1) har fått en paus och en träningsperiod och känns riktigt fin. Allting tyder på att han ska gå riktigt bra direkt och han har fått ett lämpligt läge. Jänkarvagn och barfota runt om istället för vanlig vagn och skor runt om. Halvstängt huvudlag kör vi med.

– 3 Global Wireless (V86-7) har alltid lite chans i de här sprinterlopp med ston om hon kommer till ledningen och får bestämma lite. Hon gillar inte att gå bakifrån. Allt ser bra ut med henne och det blir norskt huvudlag, barfota runt om och vanlig vagn som senast.

– 11 Sobel Jasmine (V86-7) hade haft toppchans om hon hade bytt spår med Global Wireless, men nu har hon väldigt liten chans. Hon gillar inte att gå bakifrån, men är som en tiger i ledningen. Hon har inte gjort något bra lopp bakifrån, så det är lite märklig häst. Jänkarvagn, barfota runt om och helstängt huvudlag som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”