mar
23
2020

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– 1 Radio Gaagaa (lopp 1) har varit en problemhäst och därav den sena debuten. Nu har han tränat helt okej, så nu får vi börja tävla och se vad som händer.

– 2 Gilmore Trot (lopp 3) har tränat fint och det verkar vara en fin häst. Kvalade som tvååring redan. Allt är bra med honom och det ska bli intressant att börja tävla.

– 3 Rosie Access (V64-1) har feber och får stanna hemma i stallet.

– 7 Princess Kloster (V64-1) var fin i årsdebuten då hon gick utanpå ledaren och var stark. Allt ser bra ut med henne och det blir skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 Korpral Zon (V64-2) kämpar på och gör så gott han kan. Han har ett fint läge och klaffar det så kan han ta en god placering. Det blir skor runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast. Nu blir det urryckare för första gången.

– 12 Miriam Håleryd (V64-2) misstänker jag är bästa hästen i fältet, men dessvärre sämsta läget. Det blir alltid jobbigt – särskilt över 1600. Hon har tränat fint och allt ser bra ut med henne. Det blir skor runt om, öppet huvudlag med murphybländare på insidan och vanlig vagn som senast.

– 11 Laurenti (V64-3) var klart godkänd senast – hängde med fint från rygg ledaren. Nu plockar vi alla skorna och om det klaffar så borde det ge en kick. Det blir norskt huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 1 Cheerful Rivner (V64-5) var seg senast på Jägersro. Hon hade tränat så bra inför det, men var loj i loppet. VI hittade inga fel efteråt så vi får prova igen. Det blir barfota runt om och jänkarvagn den här gången. Sedan fortsätter vi med norskt huvudlag.

– 7 Bigarrå (V64-5) gör första starten för oss och har tränat klart godkänt, så vi får se om det finns något kvar i henne. Det är lite frågetecken för mig och det blir öppet huvudlag med murph, barfota runt om och jänkarvagn i första starten för mig.

– 9 Diamondwind (V64-6) har tränat positivt tycker jag, men det är tufft för honom att bära sin prissumma är det ju. Han är väl förberedd och känns fin, så han får smyga med här så får vi se hur långt det räcker. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn.

– 12 M.T.Mighty Winner (V64-6) känns fin och fick en liten paus då han tävlat länge i rikstoton. Nu känns han fräsch och fin. Det var synd på läget här dock. Med bättre läge hade han säkert haft bra chans, men nu ser det jobbigt ut. Det blir barfota runt om istället för skor runt om. I övrigt blir det can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan samt jänkarvagn som senast.

– 6 Incredible Smart (lopp 10) ska vi plocka alla skorna på idag. Hon känns fin, men är en opålitlig häst. Jag hoppas det klaffar för henne.

Jägersro tisdag:

– Global Annuity (lopp 2) gör årsdebut och har tränat fint. Fick ett bra läge här och han borde gå bra för han är väl förberedd.

– Poet Broline (lopp 5) räckte inte till i guld hemma – det gick för fort. Nu fick han ett bra smygläge och det är bra om han får gå på innerspår. Kan ta en god placering på sitt fina läge.

– Seven Karats (lopp 6) blev för laddad senast med helstängt och galopperade. Gick väldigt bra efter felet. Nu får hon gå med norskt huvudlag istället. Hon är lite opålitlig, men visade form senast.

– Tiger Face (lopp 6) har fått en träningsperiod och tränar klart godkänt. Nu får vi tävla igen. Barfota bak blir det för första gången nu.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”