mar
27
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla lördag:

– 8 Ofelia O.E. (V75-4) känns bara bra och går bra varje gång, så jag tror på en god insats även om det är tufft emot. Skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 11 Velegance (V75-4) ser allting bra ut med henne. Hon är också jämn och säker – gör fina insatser varje gång. Jag tror på en god insats. Barfota runt om och öppet huvudlag med murphy. Vanlig vagn istället för jänkarvagn.

– 12 Princess S.W. (V75-4) känns som hon ska i träningen och det har varit tre pluslopp på raken tycker jag. Nu blir det barfota runt om för första gången – skor runt om senast. Vi får försöka dra ytterligare en växel för att hävda oss mot de bästa. Voltstart var länge sedan hon gick, så det är en liten brasklapp. Hon är bra – det har hon visat. Helstängt huvudlag istället för norskt huvudlag.

– 3 Pastor Power (V75-5) känns bara fin och det var länge sedan han hade ett bra läge, så det är jag nöjd med. Jag tror han kommer gå ett bra lopp – allting tyder på det. Barfota runt om, öppet med murphy och rulle samt jänkarvagn.

– 7 Mellby Guard (V75-6) kan man glömma senaste loppet för då han var så ivrig från innerspår. Han har gått bra hela vintern och kommer säkert gå bra igen. Barfota runt om och norskt huvudlag. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 2 Adde S.H. (V75-7) har också fin form och har tagit två dödenssegrar på slutet. Det är tuffare emot nu såklart, men han känns bara bra inför detta. Barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn.

– 9 Eldorado Mearas (V75-7) var lite seg senast och förhoppningsvis är han bättre nu med lopp i kroppen. Han får smyga med här och ta en god placering – det är väl en realistisk målsättning. Barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn.

Kalmar lördag:

– Twigs Gatsby (lopp 1) är en häst som haft massa problem. Det är svårt att få någon riktig ork i honom, men nu har han tränat godkänt så vi får prova och se om vi får igång honom.

– Townshend Broline (lopp 2) har ju fått en liten viloperiod och känns pigg och fin i träningen. Jag tror på en god insats. 

– Global Wireless (lopp 7) ska göra sin sista start i livet och hon har ju läge för ledningen, så vi får försöka spåra hela vägen. Det blir avel för henne sen.

Åby söndag:

– Chiquitita Diablo (lopp 1) var positiv senast – tredjespår och dödens, höll bra. Hon är lite på gång och känns bara bra i träningen.

– Ilona Håleryd (lopp 4) fungerade inte senast, men är lite renoverad efteråt. Hon känns helt okej i träningen så vi provar igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”