apr
2
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Yuvaraj (lopp 2) är en fin treåring tycker jag. Han är väl förberedd och det ska bli intressant att börja tävla. Det ser ut att vara många bra med här, men det ska bli intressant att känna på honom i alla fall.

– 5 Keegan Trot (V64-1) gick okej i årsdebuten, men det lilla extra fattades. Han känns bara bra efteråt så normalt ska han gå framåt lite. Det blir norskt huvudlag för första gången – öppet huvudlag tidigare. Annars blir det vanlig vagn och barfota runt om som senast.

– 13 Andover Hudson (V64-1) hänger med, men det lilla extra fattas. Han känns fin i träningen så vi provar igen. Barfota bak den här gången är det nya. Vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 9 Beluga West (V64-5) har helt okej form, men det har inte klaffat i loppen på sistone. Jag tror hon kommer gå bra, men det är långsökt att hon ska vinna. Hon känns som hon ska i träningen i alla fall. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy och rulle som senast.

– 10 Very Many Legs (V64-5) har fått en träningsperiod och är väldigt på hugget i träningen. Nu kör vi barfota runt om istället för skor runt om, vilket vi inte gjort på länge. Hon är ovanligt pigg i träningen vill jag ha sagt. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast som senast.

– 2 Look Håleryd (V64-6) känns som han ska. Han hamnade för långt bak senast, men gick helt okej i skymundan. Jag tror att han är långt framme idag, det tror jag. De blir murphy idag istället för öppet huvudlag då han var lite sned senast. Jänkarvagn och barfota runt om fortsätter vi med.

– Hitthebar (lopp 10) har fått mycket tid och träningen är positiv, så jag hoppas verkligen att han ska fungera i allvarets stund. Han började så bra, men sedan har det bara strulat.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”