jan
18
2012

Två starter = två segrar

Detta var gårdagens resultat på Jägersro. Först ut var Enter e Enjoy Lavec, var lite hetsig innan start, men när han väl kommit iväg var han lugn och spårade hela vägen. 16,7/2140v och vann med fem längder. Det finns kunnande i hästen, bara han kan tygla sina nerver.

Vi avslutade dagen med Sonar Brodde e. Echo. Denna bjässe, ca 175 cm i manken, var inte som bäst för dagen. Trots detta,  och  med fyrtio meters galopp i första sväng, kunde han stega ifrån till slut och vinna med en längd på 18,3/2140v. Han har ett härligt driv i steget.

Stallet har i år gjort 22 starter, 8-4-3, drygt 400.000:- inkört och segerprocenten 36%.

Idag är Peter i unghäststallet och alla tvååringarna skall köras igenom. Återkommer med rapport senare .

Lägger ut lite trevliga bilder som Lars B Persson tagit i måndags på Halmstad.

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”