apr
3
2020

Lördag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro lördag:

– Cheerful Rivner (lopp 2) gick okej senast, men hon är väldigt trög av sig. Hon känns fin i träningen så vi provar igen. Barfota, jänkarvagn och norskt.

– Seven Karats (lopp 2) var Ingves väldigt nöjd med senast – satt med rubbet kvar. Hon känns bara bra och jag hoppas vi får lite utdelning nu. Barfota, norskt och bike.

– 13 Darah Bibo (V75-2) känns bara fin och nu blir det barfota runt om för första gången – barfota bak senast. Läget är svårt såklart med bakspår på tillägg, men hästen är i fin författning. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 4 Global Woodstock (V75-3) kommer från en fin seger och känns bara bra. Jänkarvagn blir det för första gången den här gången. I övrigt kör vi halvstängt huvudlag och skor runt om som senast.

– 2 I Come In Peace (V75-4) ska gå barfota runt om och jänkarvagn för första gången och jag misstänker att det ger honom en kick. Men jämför man honom med Lugauers häst så är det ju klasskillnad. Det är inte realistiskt att vi ska slå den, men jag tror min häst är lite på gång. Norskt huvudlag som senast.

– 9 Reddington (V75-4) är en bra häst som nu ska göra årsdebut. Han har gått 21/2100 som snabbast och jag är nöjd. Han är mycket tränad och det ska bli intressant att se om han utvecklats något i vinter. Vi får smyga med här och vi kör med skor runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 3 Victorious Wine (V75-4) ska också gå barfota runt om för första gången. Han är allra bäst över kort distans skulle jag tro. Det är betydligt tuffare motstånd den här gången, men allt är bra med hästen. Öppet huvudlag med murphy och vanlig vagn som senast.

– 10 Diamondwind (V75-5) gick bra i comebacken – hängde med fint. Den här gången möter han helt andra hästar. Vi får smyga med och ta en slant, det är väl realistiskt. Barfota runt om, jänkarvagn och norskt huvudlag som senast.

 – 11 Eldorado Mearas (V75-7) tyckte Johan var lite förbättrad senast. Han hamnade långt bak och avslutade fint. Härifrån får man smyga med och försöka ta en slant. Norskt huvudlag, jänkarvagn och barfota fram som senast.

– 12 Magic Happens (V75-7) har fått en pust nu och är pigg och fin i träningen. Han kommer säkert gå bra, men det är en slant som gäller i första hand. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag.

– Gilmore Trot (lopp 12) gjorde en fin debut – avslutade fint. Han känns bara bra och jag tror han kommer utvecklas fint.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”