apr
8
2020

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla onsdag:

– Miriam Håleryd (lopp 3) var riktigt fin i årsdebuten i lärlingsloppet – hamnade långt bak, men gick bra i skymundan. Rätt startsnabb verkar hon vara och jag tror hon vinner lopp när som helst.

– 7 Generaal Bianco (V86-6) känns bara bra, men det är svårt läge och ett svårt lopp för honom. Han känns bara bra och det har klaffat bra i vinter med honom. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag.

– 9 Bigarrå (V86-8) gick helt okej i skymundan senast, men det här blir hennes sista start – hon ska gå till avel. Hon känns helt okej hemma, men det är svårbedömt. Barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag med murphy.

Åby onsdag:

– Furies Rain (lopp 1) är en fin treåring. Han vann sitt lopp som tvååring och har övervintrat väl, känns bara bra och det ska bli intressanta att tävla.

– Mahma Lane (lopp 5) är ett fint sto, vilket hon visade ifjol. Hon har tränat bra och det ska bli intressant med årsdebuten här.

– 3 Global Annuity (V86-1) gick bra i årsdebuten då han gick en 13-tid. Han kämpade väl och jag hoppas han har gått framåt då jag var nöjd med honom. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

– 13 Tiger Face (V86-1) ska vi plocka av alla skorna på, det är bestämt nu. Trots galoppen senast var det lite plus ändå – han gick riktigt bra efter felet. Det har varit svårt att få till honom, men han blixtrar till emellanåt och jag hoppas att han gör det ikväll. Norskt huvudlag och vanlig vagn.

– 5 Briljant Sensation (V86-3) är väl förberedd och jag tror hon kommer gå bra direkt. Hon fick ett vettigt läge också. Öppet med murphy, vanlig vagn och barfota fram.

– 9 Laurenti (V86-3) kämpar på och gör så gott hon kan. Hon ska gå med skor nu, för det fungerade inte barfota senast – hon blev öm i hovarna. Hon smyger med och brukar hålla farten till slut – kan ta en god placering om det klaffar. Norskt huvudlag, men jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 10 Sobel Nils (V86-5) har ryckt upp sig i träningen. Han har fått en rejäl träningsperiod och var fin i ett banjobb förra veckan. Nu ska vi plocka av alla skorna, men han går fortsatt med halvstängt och vanlig vagn. Det är sån travare det här, men det har varit si och så med motivationen – känns som han är starkare nu.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”