apr
9
2020

Påskens starter!

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro torsdag:

– Run Brodde Run (lopp 1) har det varit svårt att få någon kontinuitet i. Nu har vi lagt om träningen och han känns helt okej. Just idag blir det svårt att komma till – det viktiga är att han fungerar och håller ihop travet. Barfota fram är det nya för honom.

– Princess Kloster (lopp 2) känns fin. Hon kändes strålande i årsdebuten, men lite sämre senast. Idag plockar vi skorna, så det blir en förändring. Hon hävdar sig bra i klassen.

– Velegance (lopp 3) är jämn och säker nu – gör fina insatser hela tiden. Hon kan inte hålla ledningen normalt och det gör att det blir lite chansartat. Allt känns bra med henne och nu blir det jänkarvagn.

– Nordmann (lopp 4) är halt och stannar hemma.

– Express Lime (lopp 8) har fått en träningsperiod och han känns riktigt fin. Barfota runt om den här gången. Jag hoppas han håller ihop travet – då är han bra för sin klass.

Romme söndag:

– 9 Adde S.H. (V75-5) är i toppform och har gått bra hela våren. Allt ser bra ut med honom och med klaff är han långt framme. Skickar ingen hälsning till Ulf Ohlsson – han får se vad som händer och får köra efter eget huvud. Hästen tillhör nog de bättre i fältet vad jag har förstått. Det blir jänkarvagn, barfota runt om och helstängt huvudlag som tidigare.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”