apr
13
2020

Måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Toto Barosso (lopp 2) är en fin treåring, han visade redan ifjol att han är bra. Det ska bli intressant att börja tävla med honom igen. Det stora målet är tyska Derbyt. Han möter några riktigt fina hästar idag, men allt verkar bra.

– 8 Chiquitita Diablo (GS75-2) kör vi med jänkarvagn och barfota runt om istället för vanlig vagn och skor runt om idag. Man får ändå ligga lågt idag eftersom läget är som det är. En slant är realistiskt. Fortsatt norskt huvudlag. 

– 7 Cheerful Rivner (GS75-4) gör troligtvis sin sista start idag. Det blir helstängt huvudlag för första gången i sitt liv nu – senast var det norskt huvudlag. Vi får se hur hon reagerar på det – vi har allt att vinna. Jänkarvagn som senast. Barfota fram istället för barfota runt om.

– 1 Rosie Access (GS75-5) känns fin och allt ser bra ut med henne. Hon kan inte vara med från start här, men kan få en fin löpning och vara långt framme om det klaffar – hon känns bara. Vanlig vagn, skor runt om och öppet huvudlag med murphy och rulle.

– 5 Happy Celebration (GS75-5) har tränat fint och är väl förberedd. Barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag. Jag tror på henne direkt.

– 8 Heart Of Steel (GS75-6) känns bara fin, men loppet idag ser väldigt jobbigt ut med det utgångsläget. Jag begär inte att han ska segerstrida, men det viktiga är att han fungerar bra och går hela vägen hem. Jänkarvagn, barfota runt om och norskt huvudlag.

– 9 Electric Rain (GS75-7) har tränat fint i vinter och jag är nöjd med henne. Det ska bli intressant att tävla. Hon är lite trög av sig, men allt har klaffat bra inför detta. Vanlig vagn, barfota fram och can’t see back.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”