apr
15
2020

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla och Jägersro onsdag:

– 11 Yuvaraj (lopp 1) är en fin häst, men som har lite problem med tempoväxlingar. Kunde inte hänga med senast, men känns bara bra och vi har finlirat lite med balansen tills den här gången.

– 2 Very Many Legs (V86-3) ska gå med helstängt huvudlag, vilket är första gången i min regi i alla fall. Det är ju kortlopp, så vi får försöka vara med lite hela vägen – så får vi se vad det gör. Det blir full laddning och sedan kör vi barfota och jänkarvagn.

– 1 Eldorado Mearas (V86-5) kämpar på och blir lite förbättrad för varje lopp. Fick ett bra smygläge här och allt ser bra ut i träningen. Norskt huvudlag och barfota fram som senast. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 5 Randemar R.D. (V86-5) känns fin. Han har blivit lite renoverad inför detta nu och nu blir det barfota runt om för första gången och jänkarvagn. Det blir lite intressant att se om det blir Love You-effekt. Han har inte varit mogen att gå barfota tidigare tycker jag, men nu är det läge och vi provar. Norskt huvudlag som senast.

– 2 M.T.Mighty Winner (V86-7) gick klart godkänt senast och hade lite krafter kvar. Allt ser bra ut med honom och det blir bakskor nu, men det har han gått bra med tidigare. Öppet med murphy och rulle och jänkarvagn som senast.

– 10 Diamondwind (V86-7) kämpar på, men hävdade sig inte i silver senast. Nu är det lite lättare här och han får smyga med och försöka ta en slant. Barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

– 1 Mellby Guard (V86-8) ser bara bra ut i träningen och var ju helt okej på Solvalla senast, men vi fick backa ned. Han gick bra i skymundan. Spår ett redde han inte ut senaste gången, men Zadel har bra handlag med hästen och vi får köra upp annorlunda till bilen nu. Formen är det inga fel på och vi kör vanlig vagn istället för jänkarvagn. Norskt huvudlag och barfota runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”