apr
16
2020

Torsdag och fredag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Exclusive Rain (lopp 1) har tränat positivt nu, så han borde gå ett vettigt lopp tycker jag. Han har galopperat från start och varit stressad, därför har vi letat efter autolopp.

– Andover Hudson (lopp 2) går bra tycker jag och har viss kapacitet. I sådana här vanliga lopp räcker han till. Bra läge idag och ska gå med skor.

– I Come In Peace (lopp 2) galopperade snöpligt senast. Verkar annars hålla fin form.

– Hoka Hey Geronimo (lopp 4) har fått en träningsperiod och känns fin. Jag tror han kommer gå ett bra lopp.

– Roller Coaster Ås (lopp 6) har haft mycket problem med sin hals och därav det långa uppehållet. Tränar fint nu och jag hoppas han går bra. Han är mycket tränad.

– High Roller Sox (lopp 7) har vi haft problem att få till, men nu är han positiv i träningen. Jag hoppas att det ska lossna för honom när som helst.

Kalmar fredag:

– Global Annuity (lopp 2) galopperade senast, men Ingves trodde inte det var något fel på hästen. Håller nyttig form annars.

– Stella Follo (lopp 3) är bra för klassen, men osäker. Nu ändrar vi lite på balansen och hoppas att köra felfritt först och främst.

– La Cerise (lopp 5) var fin i debuten för oss och ser bra ut efteråt. Jag tror hon kommer gå bra igen.

– Honey Mearas (lopp 7) var ju bra i debuten, men var stänkrädd och galopperade i första sväng. Nu lägger vi på lite skydd för stänket. Känns bara fin i träningen efter senast.

– Kaitlin Way Scott (lopp 8) gjorde en positiv debut och känns bara bra. Har svårare uppgift nu såklart med bakspår och svåra hästar, men hästen visade fina anlag.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”