apr
21
2020

Tisdag och onsdagens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– Hickodelicious (lopp 2) är en fin travare och jag gillar henne skarpt. Det är en liten modell, men med härligt klipp i steget.

– Stens Remind (lopp 2) var klart godkänd i debuten och hon känns bara bra efteråt. Jag tror hon kommer gå bra idag.

– Princess Kloster (lopp 4) har hamnat utanpå ledaren varje gång i år – tre gånger i rad. Idag borde vi slippa det. Hon har ett lämpligt lopp på pappret idag och jag tror på en god insats.

– 3 Runaround Sue (V64-4) har tränat mycket i vinter och det har varit lite småproblem, men senaste månaderna har hon varit riktigt fin. Det ska bli intressant att se vad hon kan prestera – hon borde gå bra direkt då hon är väl förberedd. Barfota bak, vanlig vagn och eventuellt can’t see back-rullar. Jag bestämmer det efter värmningen.

– 1 Tiger Face (V64-5) gick bra senast och även gången innan efter galopp. Jag får försöka vara med så gott jag kan från start, men är inte helt nöjd med läget. Förra gången laddade jag lite och då blev det ”för bra”. Det känns att han är lite på gång absolut. Barfota runt om, vanlig vagn och norskt huvudlag.

– 1 Keegan Trot (V64-6) känns bara bra – jag vet inte varför han galopperade då han kändes så fin. Han är gynnad av distansen, men kan inte vara med från start och måste ha tur. Det blir barfota runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

– Opulent Tile (lopp 10) var jag nöjd med senast och är säkert bättre med lopp i kroppen nu. Jag tror han kommer gå bra.

Solvalla onsdag:

– Chiquitita Diablo (lopp 4) har nog nyttig form och det såg inte så blodigt ut det här loppet, så jag tror hon kan vara långt framme här. Hon har kommit snett på det flera gånger nu och är nog en outsider.

– 8 Generaal Bianco (V86-8) är förkyld och får stanna hemma.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”