apr
25
2020

Fredag och lördag

Åby fredag:

– Laurenti (lopp 3) kämpar på bra och får smyga med här för att ta en slant.

– Vinci I.M. (lopp 3) har tränat mycket i vinter och var startklar för en månad sedan, men fick halsinfektion då. Allt känns bra nu och det ska bli intressant att tävla med henne. Barfota och jänkarvagn. Hon visade ifjol att hon var rätt bra emellanåt.

– 6 Mad Princess (V64-1) gick klart godkänt i årsdebuten – spurtade bra i skymundan. Får hon rätt lopp så är hon rätt vass på speed. Vi kör för en finalplats såklart och det blir öppet huvudlag och skor runt om. Jänkarvagn istället för vanlig vagn.

– 10 Briljant Sensation (V64-3) ska gå barfota fram istället för skor runt om och sedan jänkarvagn istället för vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy. Hon får smyga med och vi får se hur långt hon räcker här.

– 1 Mahma Lane (V64-4) ska vi plocka av skorna på nu och det blir jänkarvagn istället för vanlig vagn. Det är ett väldigt fint sto och det bästa vore att få rygg ledaren på Ganga Bae. Hon kan absolut ta en finalplats härifrån.

Åby lördag:

– Bonnies Celebrity (lopp 1) har fått vintern på sig och väntat på montésäsongen. Han går barfota fram och har tränat fint inför detta.

– Express Lime (lopp 2) var positiv senast och har fått en träningsperiod där han blivit starkare. Sedan trivdes han ju barfota också – fick bättre plats med aktionen.

– 10 Sobel Nils (lopp 3) var positiv senast och det var ju första barfota – det bet bättre för honom tycker jag. Det blir så igen och den här gången blir det jänkarvagn också.

– 11 Victorious Wine (lopp 3) måste gå med skor den här gången för hans hovar är inte i ordning. Det var snöpligt senast att han tappade ett andrapris, men Ingves sa att han blev störd. Han har nog fin form, men den här gången blir det tufft för våra hästar med de här spåren.

– 12 Vitro Diablo (lopp 3) har fått en liten renovering och nu ska han gå med jänkarvagn och barfota runt om. Det blir svårt för våra hästar, men det är vettiga hästar för klassen.

– 7 Velegance (V75-1) har bra form, men möter stöter på stentufft motstånd. Det blir barfota runt om, öppet med murphy och jänkarvagn som senast. Hon kommer säkert gå bra, men det är tufft motstånd och dåligt läge.

– 2 Darah Bibo (V75-4) känns bra och jag tror hon kommer gå bra igen. Det blir Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Pastor Power (V75-5) känns fin, men fick stå över en månad lite drygt efter senast – han hade startat flitigt. Det blir öppet med murphy och rulle, jänkarvagn och barfota runt om som senast.

– 7 Adde S.H. (V75-6) håller sin toppform tror jag och det lär behövas den här gången, för det var ett av de tuffaste bronsloppen jag sett. Dessvärre fick vi dåligt läge, men det blir maxbalans med helstängt, jänkarvagn och barfota runt om som senast.

– Toto Barosso (lopp 12) var jag nöjd med årsdebuten – lite trög, men går säkert framåt. Vi har kört bakom bilen idag och han uppförde sig fint. Jag tror han kommer gå bra. Det blir skor och vanlig vagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”