apr
27
2020

Mantorp måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.
Mantorp måndag:

– 1 La Cerise (V64-1) har ett intressant läge och hon borde vara gynnad av kort distans tycker jag. Hon är kvick ut och målsättningen är att köra i ledningen. Jänkarvagn istället för vanlig vagn. Norskt huvudlag istället för öppet huvudlag, men barfota runt om som senast.

– 8 Gilmore Trot (V64-2) är en fin treåring som gjort två bra lopp, men är lite trög så han får gå med halvstängt idag. Jag tror han kommer gå bra igen – allting tyder på det. Skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 2 Xet Diablo (V64-3) är kapabel, men svår i aktionen. Nu ska vi ta av framskorna och köra barfota fram istället för skor runt om. Jag hoppas han får lite bättre plats med det – han är bra, men inte att lita på. Vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– 6 I Am Boko (V64-4) har hävdat sig bra har han gjort. Han har räckt till bra i klassen – han är lite trög bakom bilen och är snabbare i volt. Vi får ladda iväg vad vi kan i alla fall och jag hoppas att han ska gå ett bra lopp. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– 10 That’s Art (V64-5) gick klart godkänt på Axevalla – gick utanpå ledaren då. Han brukar hävda sig väl i sådana här vardagslopp och det hoppas jag och tror att han ska göra nu också. Barfota runt om, jänkarvagn och helstängt huvudlag.

– 5 Pere Ubu (V64-6) var strålande senast och det gav bra effekt på barfota-körning. Det blir samma idag, plus att vi kör jänkarvagn istället för vanlig vagn. Han har nog ett lämpligt lopp idag, det tror jag. Barfota runt om och öppet med murphy som senast.

– Becker (lopp 10) är en problemhäst, men har ett problem med ett bakben. Nu har han blivit renoverad och tränat positivt. Jag ska köra ett försiktigt lopp och det viktiga är att han håller ihop travet. Det är en fin häst, men han dras med sina problem.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”