apr
28
2020

Jägersro

Jägersro tisdag:

– 7 Global Annuity (V64-4) är en liten kämpe. Han var lite seg på Kalmar senast, men vi har inte hittat några fel och han känns bara bra. Vi får hoppas att han hade en lite sämre dag bara. Det blir skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag som senast.

– 7 Undigious Diamant (V64-5) gick klart godkänt i årsdebuten senast och känns bara fin efteråt. Han har öppnat riktigt bra från springspår innan, så vi hoppas att han gör det den här gången också. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag som senast.

– 2 Happy Celebration (V64-6) är en fin häst som hade tränat bra inför senast, men galopperade i ledningen i första sväng. Gick strålande efteråt och hon var så bra som vi trodde. Jag är revanschsugen nu och det blir skor bak, det är enda ändringen. Men annars jänkarvagn och öppet huvudlag som senast.

– Radio Gaagaa (lopp 10) vann debuten från ledningen i ett billigt lopp. Han tränar okej och fick ett bra utgångsläge, så vi provar igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”