apr
29
2020

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.
Åby onsdag:
– 5 Summertime S. (lopp 1) är en fin travare och jag tycker hon är mogen för debut nu. Vi kör ett lugnt lopp med henne, så hoppas vi på en god debut. Det är svårbedömt, men hon har tränat fint.
– 8 Carmencita (lopp 2) har stått över för lite skavanker och nu tränar hon bra igen. Hon har lite problem med sin andning från och till, men är en väldigt fin travare. Nu ska vi ta av skorna runt om, så får vi hoppas att det ger en kick.
– 5 High Roller Sox (lopp 4) fungerade inte alls senast och jag tror att han var öm i hovarna. Nu har jag skott om honom med ett annat beslag och jag hoppas verkligen det fungerar för det har bara strulat här på slutet.
– 7 M.T.Mighty Winner (V86-1) går bra prestationer, men står jobbigt till idag. Det gäller att hitta ned någonstans och smyga med för att ta en god placering. Det är vingelrisk från läget. Det blir barfota fram, can’t see back på insidan och murphybländare på utsidan samt jänkarvagn som senast.
– 2 Hoka Hey Geronimo (V86-3) gick klart godkänt i comebacken och nu ska vi plocka av alla skorna – senast var det barfota bak. Det är bra motstånd idag, så vi smyger med och ser hur långt han räcker. Det blir öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.
– 1 I Come In Peace (V86-5) hänger med fint och gör vad han kan – har ett fint smygläge här, så han kan säkert ta en framskjuten placering på det. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn.
– 4 Reddington (V86-5) var lite seg i årsdebuten, men vi har inte hittat några fel – vi har bara tränat på och han känns som han ska. Jag hoppas att han gått framåt med det loppet i kroppen och det blir norskt huvudlag istället för öppet huvudlag. Fortsatt skor runt om och vanlig vagn.
– 7 Seven Karats (V86-7) har fin form tycker jag och har hittat en kick på barfota. Det är läget som är jobbigt, men hästen är i fin författning. Det blir barfota runt om, norskt huvudlag och jänkarvagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”