maj
1
2020

Helgens starter

Halmstad lördag:

– Andover Hudson (lopp 2) har det strulat med i loppen och därför har han inga poäng. Jag räknar med att han hävdar sig väl i breddlopp.

– Diamondwind (lopp 4) har svårt att bära sina pengar. Nu fick han dåligt läge och måste runda många, men känns fin i träningen.

– Global Unknown (lopp 6) är en problemhäst som tränar helt okej, men han ska funka i allvarets stund också. Vi får hoppas att han har en bra dag.

Örebro lördag:

– Miriam Håleryd (lopp 4) var fin på Solvalla och allt känns bra med henne. Jag tror hon kommer gå ett bra lopp.

– 5 Global Venture (V75-5) känns bara bra och är väldigt smidig i jobben – tränar förbättrat. Jag tror han kommer gå ett bra lopp. Barfota fram istället för skor runt om och jänkarvagn för första gången. Det blir fortsatt öppet huvudlag med murphy.

– 3 Randemar R.D. (V75-6) verkar må bra, men ska gå med skor runt om istället för barfota runt om. Han blev så öm i hovarna, men visade i alla fall toppform. Jag tror det kommer gå bra ändå och det blir lätta aluminiumskor. Det är tufft emot, men han är bra själv också. Norskt huvudlag istället för halvstängt för jag vill inte att han ska rusa så där som han gjorde. Fortsatt jänkarvagn.

Vaggeryd söndag:

– 8 Electric Rain (GS75-1) var fin i årsdebuten och allt ser bra ut efteråt. Det blir barfota runt om istället för skor runt om. Vanlig vagn och helstängt huvudlag som senast.

– 5 Sobel Jasmine (GS75-6) har bra förutsättningar och har ju bara vunnit från ledningen, så målsättningen är att komma dit. Hon kan mycket väl spåra runt om i ett sånt här lopp. Det blir barfota runt om, helstängt och jänkarvagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”