maj
5
2020

Jägersro tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Bernhard S.H. (lopp 1) har haft massa trassel som treåring och därav den sena debuten. Nu har han tränat fint och jag tror han kommer gå bra. Hoppas och tror att han kan runt 17.

– Honey Mearas (lopp 3) har varit fin i båda sina starter. Gick i dödens senast och avgjorde på fin stil. Nu är det autostart och vi ska prova innan tävlingarna. Det är tuffare motstånd nu, men hon är bra själv också.

– 5 Opulent Tile (V64-4) blir bara bättre och bättre. Allt ser bra ut och jag tror att han kommer göra ett bra lopp igen. Första bakom bilen nu, men vi ska prova innan tävlingarna. Jag tror att han kommer öppna bra – han verkar så enkel i accerlationen och har öppnat fint från volt tidigare. Vanlig vagn, skor runt om och öppet huvudlag.

– 6 La Cerise (V64-5) kämpar på bra, men måste gå med bakskor idag. Hon är bäst med smyglopp, men får smyga med här och hon brukar göra bra dagsverken. Tanken är att det fortsatt blir jänkarvagn, men öppet huvudlag istället för norskt huvudlag.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”