maj
8
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– Radio Gaagaa (lopp 2) var positiv på Jägersro. Han var spänd från start och galopperade, men gick riktigt bra efteråt. Han är nog lite på gång.

– 4 Post Shopping (V64-1) är ett fint sto, men galopperade senst och var inte helt kurant för dagen. Hon har blivit renoverad efteråt och känns bara bra. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy.

– 5 Vinci I.M. (V64-3) fick en tuff öppning i årsdebuten och blev trött på kuppen. Känns bara bra och jag hoppas att hon har haft lite nytta av loppet. Det blir barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag med murphy.

– 7 Love Håleryd (V64-5) har gjort tre fina starter i år och allt ser bra ut. Aura S.L. är inte lätt att slå, men jag tror han kommer gå bra – känns bara fin inför detta. Barfota runt om, jänkarvagn och helstängt huvudlag.

– Heart Of Steel (lopp 10) har ingen rolig resultatrad, men är en bra häst – det vet vi ju. Har bra läge nu och målsättningen är att köra i ledningen, så får vi se hur bra han är för dagen.

Åby lördag:

– Darah Bibo (lopp 2) känns bara bra och ska gå med amerikanarvagn. Jag tror hon kommer gå bra.

– Princess Kloster (lopp 2) går bra varje gång nu och allt ser bra ut med henne. Jag tycker att båda våra ston ska räknas tidigt här.

– Velegance (lopp 3) ser bra ut i träningen, men uppgiften är tuff. Det är många att runda, men hästen är i fin författning.

– 9 Pere Ubu (V75-2) är allting bra med och jag tror han kommer gå bra. Jag hade hoppats på ett fint framspår – det hade varit kul att testa honom i spets över kort distans, men så blir det inte nu. Jag tror att kort distans kommer bli hans bästa distans. Barfota runt om, öppet med murphy och jänkarvagn.

– 8 Mahma Lane (V75-3) har bara känts bra efter kvalet, men läget och motståndet gör att det är svårt. Hästen är i fin författning och det blir öppet huvudlag, barfota runt om och jänkarvagn som senast.

– 3 Pastor Power (V75-3) är jämn och säker. Han har inte vunnit på hela året och lär inte göra det nu heller, men kan tjäna en bra slant. Det blir barfota runt om, murhpy och can’t see back-rulle samt jänkarvagn.

– 6 Generaal Bianco (V75-6) känns fin, men det är stentufft motstånd. Vi får smyga med här och se hur långt han räcker. Barfota runt om, jänkarvagn och öppet huvudlag (med murphy).

– Toto Barosso (lopp 12) är en fin treåring som är under utveckling. Slog sig på ett knä senast och galopperade, men nu ska han ha knäkappor. Jag tror han kommer gå bra, men han möter hästar med mer rutin.

Tingsryd söndag:

– Briljant Sensation (lopp 2) hoppas jag verkligen spräcker sin segernolla nu. Hon gick bra i Drottningförsöket senast och går ned kraftigt i klass nu. Allt ser bra ut med henne.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”