maj
13
2020

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro onsdag:

Summertime S. (lopp 1) var fin i debuten. Fick ett snällt lopp och spurtade strålande in i mål så det var jag nöjd med. Allt ser bra ut inför dagen

Becker (lopp 4) har vi problem med. Håller inte ihop travet riktigt, men idag ska vi köra utan framskor. Han måste visa i lopp innan man vågar tro på honom

High Roller Sox (lopp 4) förbättrad senast och fungerade bra i travet. Orken skulle ha varit bättre, men vi har inte hittat några fel. Han känns fel och vi provar igen

I Am Boko (lopp 5) kom omöjligt på det på Mantorp så det kan man glömma. Brukar öppna bättre i voltstart än bakom bilen, så jag hoppas vi kan utnyttja läget. Då hoppas vi på en god insats.

7 Gilmore Trot (V86-3) har gått bra varje gång och idag är det svårt spår och tufft motstånd, så vi får se hur långt han räcker. Träningen är som den ska och det blir can’t See Back, skor runt om och vanlig vagn som senast.

4 Sobel Jasmine (V86-5) gick utanpå ledaren på Vaggeryd och blev stum sista biten. Har bara vunnit sina lopp från ledningen så vi måste komma dit för att hon ska räcka. Jag gör ett försök såklart och laddar järnet. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och jänkarvagn som senast.

Åby torsdag:

Gaagaa Rivner (lopp 1) var skadad som treåring, därav den sena debuten. Har tränat klart godkänt nu. Det är en tung häst, men vi måste börja tävla nu. Det är svårbedömt, men hon är mycket tränad.

Global Broadway (lopp 2) har kommit fin på sistone. Kvalade bra och känns bara bra efteråt. Jag hoppas och tror på en bra insats direkt.

10 Stens Remind (V64-3) har varit lite seg i de här två starterna och nu har vi tränat på ett par veckor. Allt känns stabilt så vi provar igen, men nu plockar vi av framskorna. Öppet huvudlag och vanlig vagn fortsätter vi med.

6 Global Agreement (V64-4) är en fin häst som är lite opålitlig och kan snubbla ibland. Senaste loppet kan vi glömma då han hade infektion i kroppen och var trött tidigt. Han har tränat godkänt och jag hoppas vi kan få igång honom nu. Barfota bak, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

10 Global Venture (V64-6) var klart godkänd i Örebro och fungerade då. Nu är det bakspår över kort distans, vilket inte är optimalt. Det är i alla fall en fin häst för klassen och det blir vanlig vagn den här gången. Barfota fram igen och öppet med murphy.

Get Ready On Tour (lopp 10) var inte kurant I årsdebuten och galopperade. Har blivit renoverad efteråt och känns som han ska efteråt. Jag räknar med att han hävdar sig väl här.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”