maj
15
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp lördag:

Sobel Nils (lopp 4) var väldigt seg senast, men vi hittade inga fel och vi har skärpt till träningen lite. Han känns bara bra så vi får prova igen.

8 Love Håleryd (V75-1) går bra varje gång nu och fick ett smygläge här. Vi smyger med här och hoppas på lite klaff. Vanlig vagn istället för amerikansk vagn. Skor bak istället för barfota runt om. Helstängt huvudlag som senast.

3 Vitro Diablo (V75-5) känns lite på gång tycker jag och ska gå med barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky som senast. Jag hoppas att han går ett bra lopp och mycket tyder på att han kommer göra det. Jag är inte helt främmande för att köra i ledningen om jag kommer dit, men det får vi se under loppets gång.

5 Randemar R.D. (V75-7) ser allting bra ut med och jag tror han kommer gå bra igen. Vi får ladda härifrån, men det blir svårt att komma till spets. Har jag chansen att ta rygg ledaren istället för dödens så gör jag nog det. Skor runt om, norskt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

6 Adde S.H. (V75-7) känns bara bra och senaste loppet kan man glömma. Jag hoppas och tror på en god insats igen. Det blir barfota runt om, helstängt med murphy och amerikansk sulky som senast.

Runaround Sue (lopp 12) glänser inte i träningen, men jag vill prova i lopp igen så får vi se vad som händer. Det blir barfota runt om nu.

Vaggeryd söndag:

Global Unknown (lopp 3) fungerade äntligen senast – vann ett breddlopp då och höll ihop travet bra. Nu blir det svårare från spår tolv, men hästen är på gång.

Charlottenlund söndag:

M.T.Nordic Spirit (lopp 2) känns fin efter lite uppehåll. Kräver smyglopp, men allt är bra med hästen.

Lewis Ale (lopp 3) har jag haft en månad och vi har kört ett banjobb via 19/2100. Jag är nöjd med honom. Jag vet inte så mycket om hästen, men han känns fin och det ska bli intressant att tävla med honom.

L’Amour Bonanza (lopp 4) är också ett nyförvärv som jag haft i två månader drygt. Han känns som han ska i träningen och det ska bli intressant att prova.

9 Justice Ås (V75-1) känns bra, men läget gör att det blir mycket svårt. Barfota fram blir det och sedan amerikansk sulky och helstängt huvudlag.

6 Heart Of Steel (V75-6) var jag nöjd med i Kalmar. Det gick fort till slut och han gick bra över linjen. Nedstruken ett hack nu är positivt och jag hoppas att han får ett bra lopp. Amerikansk sulky, norskt huvudlag och barfota runt om.

9 Generaal Bianco (V75-6) räckte inte till på Åby senast och speeden ebbade ut. Han får smyga med här på innerspår. Amerikansk sulky, barfota runt om och öppet huvudlag med murphy.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”