maj
18
2020

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

Keegan Trot (lopp 2) tycker jag har ett lämpligt lopp idag och jag tror han kommer gå bra. Han vinner snart igen, för det var ett tag sedan.

Bonnies Celebrity (lopp 3) blev lite trött i årsdebuten, men känns bara fin nu efteråt och jag tror att han vinner när som helst igen.

3 Furies Rain (V64-1) är en fin treåring under utveckling. Vi möter bra hästar nu som är mer rutinerade, men vi hoppas först och främst vara bland de sex så vi har semifinalen tryggad. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

12 Strangerinthenight (V64-2) har varit lite trög att få igång på våren, men nu känns allting bra och jag tror på en god insats. Läget blev inte bra såklart, men hästen tränar fint nu. Det blir öppet med murphy, vanlig vagn och barfota bak som senast.

12 Honey Mearas (V64-3) är en fin treåring under utveckling och hon blir bättre för varje start tycker jag. Hon möter tuffare hästar nu och vi försöker främst rädda en semi-plats i första hand. Allt ser bra ut med henne och det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

12 Look Håleryd (V64-4) känns bara fin och blev lite renoverad efter senaste starten. Han har inte varit så fin i hårremmen så jag har velat legat lågt, men nu är han fin och ser verkligen ut att må bra. Läget är dock dåligt, men hästen känns fin som sagt och vi kör med öppet med murphy och rulle, jänkarvagn och barfota runt om som senast.

3 Milady Grace (V64-6) har vi siktat på det här loppet med sedan förra starten. Träningen är bra så jag hoppas och tror att hon kommer gå bra. Hon är chanslös att komma till spets som jag ser det och det är risk för tredje invändigt. Öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om som senast. Eventuellt lägger jag på can’t see back på henne, men det bestämmer jag efter värmningen.

11 Mad Princess (V64-6) var blek i Drottningens kval senast och låg på för mycket första varvet. Ingves får smyga med här och hoppas att hon håller sig lugn. Öppet huvudlag, jänkarvagn och skor runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”