maj
20
2020

Onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Charlotta S.H. (lopp 1) kvalade fint, men studsade i debuten från spår fem. Spår ett borde hon klara och går nog runt 17 om hon går felfritt, så får vi se hur långt det räcker.

-Hoka Hey Geronimo (lopp 2) är lite på gång och sköter sig, men idag fick vi risigt läge så vi får ligga lågt och försöka rädda en slant.

-2 Livi Othella H.M. (V86-1) är en problemhäst, men nu tycker jag att hon har tränat klart godkänt. Jag hoppas att hon ska fungera i lopp också, men det är svårbedömt. Öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota bak.

-6 Electric Rain (V86-1) tog en snöplig galopp senast och jag misstänker att hon var öm i bakhovarna. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Helstängt huvudlag som senast, men skor bak istället för barfota runt om. Hon känns som hon ska, men det är lite vingelrisk från spåret. Hon var fin i årsdebuten och har en del i sig.

-3 Reddington (V86-3) var jag nöjd med senast då han bara fick stryk sista meterna. Allt känns bra, så jag hoppas och tror att han ska gå ett bra lopp. Vanlig vagn, skor runt om och norskt huvudlag som senast.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”