maj
27
2020

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– Hitthebar (lopp 5) var rätt positiv senast. Han strular till det för sig ibland, men gick en bra avslutning senast och jag hoppas att han är lite på gång.

– 4 Utah Broline (V86-1) har fått en träningsperiod och jag är nöjd med honom. Det blir intressant att tävla med honom ikväll och nu blir det barfota bak, vilket är det enda nya. Eller det blir murphy också förresten. Vanlig vagn som senast.

– 5 M.T.Mighty Winner (V86-5) satt helt fast senast och ser fin ut i träningen efteråt. Nu fick han ett bra läge och jag ska försöka trycka av honom från start. Det hade varit intressant att prova honom i ledningen över kort distans. Det blir öppet huvudlag med murphy och rulle, amerikansk sulky och barfota fram som senast.

– 3 La Cerise (V86-7) kämpar på bra och känns som hon ska i träningen. Vi får försöka köra ett smyglopp med henne här och då kan hon ta en god placering. Det blir öppet huvudlag och barfota runt om som senast. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky.

Halmstad torsdag:

– Undigious Diamant (lopp 1) känns fin. Han galopperade av trötthet senast, men nu har vi jobbat på ett par veckor och allt känns bra. Han är inte helt pålitlig, men räcker i sin klass.

– Sobel Jasmine (lopp 3) är en väldigt bra sprinter, men det är ledningen som gäller. Nu är det någon väldigt startsnabb innanför och då är hon sårbar. Om hon kommer till spets har hon bra chans, men annars är den ju minimal.

– Magic Happens (lopp 4) har fått en liten paus och nu är han i full träning och ser fin ut. Det är svårbedömt efter vila här, så jag kör ett avvaktande lopp så får vi se hur långt han räcker.

– Townshend Broline (lopp 4) har också fått en träningsperiod och känns helt okej i träningen. Han går med bakskor nu och det är enda nyheten.

– Charlotta S.H. (lopp 5) har tyvärr gjort bort sig i voltstart, men haft lite otur då hon gått felfritt i ett par ogiltiga starter. Autostart bör funka bra, men det är tuffa hästar emot. Det viktiga är att hon går felfritt så vi kommer igång.

– Stens Remind (lopp 5) kämpar på och har inte räckt riktigt, men blir lite bättre hela tiden. Jag får köra avvaktande och förhoppningsvis utvecklas hon av loppen.

– Gaagaa Rivner (lopp 6) hade otur senast då hon blev generad. Det gäller att köra felfritt, vilket hon borde klara nu och då får vi se. Det är lite svårbedömt vad hon kan, men hon är mycket tränad.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”