maj
29
2020

Solvalla helgen

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla lördag:

– 10 Vitro Diablo (V75-2) kämpar på och får smyga med här och försöka ta en slant – det är väl en realistisk målsättning mot det här motståndet. Han blev såld på internetauktion nu i veckan och ska gå till Norge efter detta. Barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky som senast blir det.

– 10 Pastor Power (V75-3) känns bara fin och gör det bra varje gång tycker jag. Han kommer tjäna en slant nu också. Det blir barfota runt om, amerikansk sulky och öppet huvudlag med murphy och rulle som senast.

– 9 Global Venture (V75-5) känns också fin och vi får smyga med här. Hästen letar efter formen kan väl säga. Barfota fram och öppet huvudlag med murphy som senast. Amerikansk sulky likt näst senast – vanlig vagn senast.

– 10 Randemar R.D. (V75-6) galopperade snöpligt senast utan att jag vet varför. Han känns som han ska och nu får vi gå bakifrån och han kommer säkert gå ett bra lopp. Det är tufft motstånd dock och jag får allmänt ligga lågt med alla mina hästar – vi slår ju verkligen ur underläge. Det blir skor runt om, norskt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

Solvalla söndag:

– Bonnies Celebrity (lopp 8) ser fin ut i träningen och var fin när han vann ett vanligt lopp i Halmstad. Han får säkert ett fint lopp härifrån då han är startsnabb och det blir barfota runt om.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”