jun
1
2020

Mantorp och Skive måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp måndag:

– 10 Becker (V64-6) funkade äntligen senast. Han höll ihop travet och det berodde på att vi hade ändrat lite i balansen. Det är en fin häst som har problem med travet, men nu höll han ihop det klart godkänt sa Johan som körde senast. Vi ändrar ingenting utan fortsätter med öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

– Love Håleryd (lopp 10) går bra. Satt fast helt senast i Örebro och han var inte dålig för han fick en nolla. Han borde hävda sig väl i det här loppet och det blir inga ändringar.

Skive:

– L’amour Bonanza (lopp 5) var positiv i debuten för oss. Fick ett tufft förstavarv, men kunde vinna ändå. Tydligen är det inte bra med spår ett på Skive, men vi får prova och jag tycker han hävdar sig väl.

– Heart Of Steel (lopp 7) ser allt bra ut med. Jag hade hoppats vara med i Elitoppet, men det fick vi inte. Nu får vi ta detta. Det är en del bra hästar med och bakspår, så det är inte helt lätt att gå runt dom. Allt är bra med hästen och han ser ut att vara i toppslag.

– Lewis Ale (lopp 9) var godkänd i debuten för oss. Fick ett fint lopp och det var en snabb avslutning – gick inte att ta något. Nu är det vingelrisk, men allt ser bra ut.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”