jun
2
2020

Tisdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– Dreamgirl Hall (lopp 2) är opererad i knäna i vinter och har tränat bra nu. Jag hoppas det håller ihop för då har hon en del att hämta. Vi siktar på Stosprintern och det här loppet är ju ett förlöp för det. Vi hoppas att det funkar.

– Look Håleryd (lopp 3) har fin form och var strålande senast tycker jag. Allt ser bra ut med honom.

– Woodbury Wine (lopp 5) är en treåring som brottas med sitt eget humör. Är överambitiös och hetsig. Jag ska hålla hästen lugn och köra i ryggar, så det blir ett utbildningslopp.

– Radio Gaagaa (lopp 6) var positiv senast och fungerade bra bakom bilen. Gick bra i skymundan, men har svårt läge nu. Hästen är på G i alla fall.

– Hoka Hey Goronimo (lopp 8) kämpar på och gör vad han kan, så han får smyga med och ta en god placering.

Åby torsdag:

– Summertime S. (lopp 2) har börjat positivt och allt ser bra ut med henne. Jag tror hon kommer gå ett bra lopp.

– 11 Shutupandscratchme (V64-1) har tränat på en period och känns helt okej. Det är svårt läge här och vi får smyga med för att göra det bästa av situationen. Det blir amerikansk sulky istället för vanlig vagn, men fortsatt skor runt om och norskt huvudlag som senast.

– 6 M.T.Nordic Spirit (V64-3) kämpar på bra och ska helst smygas – då tar han en god placering. Han kan inte göra så mycket själv i loppen. Öppet med murphy och rulle samt vanlig vagn som senast. Barfota runt om istället för skor runt om.

– 7 Livi Othella H.M. (V64-4) var positiv senast och Ingves var riktigt nöjd med henne. Synd på läget här för hästen känns bra hemma. Det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota bak.

– 9 Get Ready On Tour (V64-5) har varit positiv i två starter och gick väldigt bra i skymundan senast. Han är på gång i formen och det blir norskt huvudlag, barfota runt om och amerikansk sulky som senast.

– 11 Ofelia O.E. (V64-6) gick klart godkänt i mini-comebacken senast. Det har varit väldigt dåligt med lopp för henne så därför går hon ut här mot hingstarna. Vi försöker köra ett försiktigt lopp här och hon känns bara bra i träningen. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”