jun
6
2020

Lördag och söndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se

Kalmar lördag:

– Generaal Bianco (lopp 4) har en hemsk resultatrad, men känns bara fin och jag hoppas och tror att det är mer kvar i honom. Jag hoppas vi börjar på ny kula nu.

– Darah Bibo (lopp 5) har varit strålande i de senaste starterna. Nu får vi gå bakifrån, men det ska nog inte vara några problem. Hon känns bara bra.

– Express Lime (lopp 6) har inte startat på ett tag, men känns riktigt fin. Jag tror han kommer gå ett bra lopp.

Axevalla söndag:

– Yuvaraj (lopp 2) är en fin häst tycker jag, men är lite komplicerad i aktionen – något trång. Nu har han fått en träningsperiod och vi ska köra barfota fram. Jag hoppas och tror att han ska det flyta bättre.

– 1 Justice Ås (GS75-1) har inte presterat något på länge i lopp, men känns fin i träningen. Nu blir det barfota runt om så får vi se om det ger en kick till. Vi har ett fint läge, men jag har inte bestämt någon taktik. Det blir helstängt huvudlag och amerikansk sulky som senast.

– 1 Mahma Lane (GS75-3) känns bara bra och allting tyder på att hon kommer gå ett bra lopp. Det blir intressant att se. Läget är bra även här och hon kan öppna skapligt – spår ett på Axevalla är ju väldigt bra också. Öppet huvudlag, barfota runt om och amerikansk sulky.

– 10 Utah Broline (GS75-4) gick bra i skymundan senast. Det krånglade lite i sista sväng, men sedan gick han riktigt bra sista 100. Jag tror han kommer gå bra igen. Öppet med murphy, vanlig vagn och barfota bak.

– 8 Pastor Power (GS75-6) gick fint i finalen och hade krafter kvar i mål. Jag var riktigt nöjd med honom, men läget gör att det blir jobbigt. Han verkar i alla fall hålla fin form. Öppet med murphy och rulle, barfota runt om och amerikansk sulky.

– 6 Townshend Broline (GS75-7) tröttnade lite till slut i comebacken efter offensivt upplägg. Nu får vi försöka ge honom en snällare löpning och då brukar han hävda sig mot sådana här hästar. Han var ju tvåa i det här loppet ifjol. Barfota fram, helstängt och vanlig vagn.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”