jun
11
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– 5 M.T.Mighty Winner (V64-1) är en bra sprinter och målsättningen är att köra i ledningen – då ar han alltid lite chans. Barfota fram, amerikansk sulky och öppet med murphy och rulle som senast.

– 6 Briljant Sensation (V64-2) har gjort ett par bra lopp för Max och är nyttig, så hon kan nog ta en framskjuten placering om det klaffar. Det blir barfota fram, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 2 Vinci I.M. (V64-3) känns bara bra. Satt fast med lite krafter senast och hon kommer säkert gå ett bra lopp – allting tyder på det. Att det gått en månad beror på att det inte funnits några lopp – hon har bara tränat hela tiden. Jag vill inte låsa mig vid någon taktik. Barfota runt om, amerikansk sulky och öppet med murphy och rulle.

– 1 La Cerise (V64-4) blev för laddad senast och galopperade i volt, men allt ser bra ut med henne. Jag tror att hon kan smyga med och ta en god placering. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Annars barfota runt om och öppet huvudlag som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”