jun
19
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Rättvik lördag:

– 9 Mahma Lane (GS75-7) är ett fint sto. Hon vann ett Stochampionatstest på ett bra sätt för två veckor sedan. Allt ser bra ut och nu åker vi till Rättvik för att förhoppningsvis kvala in henne till semi-final av Breeders Crown. Känns bara fin fin inför detta och det blir fortsatt barfota runt om, öppet och amerikansk sulky.

Kalmar söndag:

– Toto Barosso (lopp 2) är lite trög av sig, men nu blir det helstängt – vilket är testat i jobb. Det var lite bättre fokus, men han springer och håller igen en del. Han känns helt okej, men det är nog någon häst som är för bra här misstänker jag.

– Shutupandscratchme (lopp 3) kämpar på bra. Hade ett dåligt läge senast och kom aldrig in i matchen. Dessvärre är läget dåligt igen, så vi får göra det bästa av situationen.

– Darah Bibo (lopp 4) har verkligen bra form och allt ser bra ut med henne. Allt tyder på att hon kommer gå ett bra lopp igen.

– 3 L’Amour Bonanza (V75-1) var blek senast, men var väldigt fin i första starten för oss. Senast visade det sig att han inte var ren i halsen, men den är kollad nu och allt är som det ska. Jag tror på en bra insats och voltstart har tydligen fungerat bra innan. Jag har ingen annan uppfattning och han verkar ju förnuftig. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky och norskt huvudlag istället för öppet huvudlag. Barfota bak som senast.

– 10 Pastor Power (V75-6) är sig lik. Han gör det bra, men att vinna är långsökt. En god placering hoppas vi på. Barfota runt om, öppet med murphy och rulle samt amerikansk sulky.

– 2 Sobel Jasmine (V75-7) ser allt bra ut med och det blir full laddning härifrån såklart. Henriette får försöka komma till ledningen och kör också där. Barfota runt om, helstängt och amerikansk sulky.

– 4 Look Håleryd (V75-7) har fin form och han kommer säkert gå bra, men det är flera bra med här. Holländaren är riktigt bra tror jag. Jag tycker inte vi är helt borta i alla fall. Barfota runt om, öppet med murphy och rulle samt amerikansk sulky.

– Becker (lopp 12) är svår i travet, men har bra kapacitet. Så det gäller att han håller ihop travet. Eventuellt barfota runt om nu – vi ska kolla hovarna hur det ser ut.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”