jun
23
2020

Startkommentarer onsdag-torsdag

Peter uttalar sig om starthästarna på onsdag och torsdag. Intervjun är gjorde i samarbete med Spelvärde.

 

Åmål onsdag

9 Townshend Broline (V86-1) går helt okej. Det är en svår uppgift att ta tillägg. Vi får göra det bästa av situationen, att följa med och ta en god placering. Barfota runt om den här gången. Vanlig vagn igen. Halvstängt istället för helstängt huvudlag, jag brukar variera lite på honom.

2 M.T.Nordic Spirit (V86-8) är en nyttig häst som går bäst på innerspår. Han har fått ett bra utgångsläge så han får smyga med. Han kan ta en god placering. Barfota, vanlig vagn och murphy i kombination med can’t see back – inga ändringar.

5 Love Håleryd (V86-8) har fin form. Han gick bra senast och allting ser bra ut med honom i träningen. Jag tror att han kommer gå bra. Jänkarvagn den här gången, Barfota runt om och helstängt huvudlag som senast

 

Åby torsdag

7 Bella Follo (lopp 1) är lite svårbedömd. Hon är lite trög i träningen och kommer noga  behöva några lopp för att få upp tempot i kroppen. Jag ligger lågt. Hon är inte segermogen utan en slant är realistiskt.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”