jun
25
2020

Startkommentarer fredag-lördag

Peter uttalar sig om starthästarna på fredag och lördag. Intervjun är gjorde i samarbete med Spelvärde.

Bergsåker fredag

13 Princess S.W. (V64-6) är jättesvår att räkna på Hon är egen i träningen och värmningen och sedan i loppen är hon ibland som en tiger likt senast. Hon glänser inte i träningen, men allting verkar väl. Hon är bra för den här stoklassen och har hon en bra dag så ska hon alltid räknas. Skor, helstängt och vanlig vagn – inga ändringar.


Bergsåker lördag

11 Honey Mearas (V75-3) är ett väldigt fint sto som har gått bra varje gång. Det var lite snöpligt att vi fick stryk senast med tanke på vilken skillnad det gör för spåren. Jag tror att hon kommer gå bra, men det ska mycket till från det här spåret. Hon har varit behagligt trög, vilket säkert är bra på sikt. Det nya den här gången är att det blir helstängt huvudlag och amerikansk sulky.

11 Furies Rain (V75-6) hade jag förväntat mig lite mer av i försöket måste jag säga. han känns bara bra efteråt. Eftersom det är så varmt så åker hästarna till Sundsvall ikväll (läs: torsdag). Bara för säkerhets skull så kollade vi halsen idag och den är helt ren. Den här gången plockar vi skorna och kör med amerikansk sulky, det lär behövas. Helstängt som tidigare. Vi får smyga med så får vi se.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”