jun
28
2020

Startkommentarer måndag

Peter uttalar sig om starthästarna på måndag. Intervjun är gjorde i samarbete med Spelvärde.

Mantorp måndag

5 Lucifer Sam (lopp  2) var fin när han vann i debuten i mars. Det blev en massa småreaktioner efter det. Nu känns han som han ska så nu får vi tävla igen. Han är lite svårbedömd.

5 Joker Of Steel (lopp 3) är en holländare som vi har haft i några månader. Jag är nöjd med träningen och han borde göra ett bra lopp. Vi kör barfota fram.

4 Undigious Diamant (V64-1) kom bort senast på Bjerke. Han hamnade i kön och det var inget tempo så det är bara att glömma det loppet. Han känns som han ska i träningen och jag tycker att han är stark och rejäl när han fungerar. Barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn.

5 Happy Celebration (V64-4) har galopperat från start i båda årets starter så vi ändrar lite smågrejer till det här loppet. Hon är ett fint sto så det borde komma lite utdelning snart. Barfota fram, öppet huvudlag och vanlig vagn.

11 Miriam Håleryd (V64-6) har haft lite småskavanker så hon fick ta igen sig och sedan fick hon en träningsperiod. Jag är nöjd med träningen och jag tycker att hon är bra för klassen. Jag tror att hon kommer göra ett bra lopp, men läget är svårt så klart. Murphy och skor som tidigare. Amerikansk sulky som vid segern näst senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”