jul
5
2020

Startkommentarer måndag-tisdag

Peter uttalar sig om kommande dagars starthästar.

 

Kalmar måndag

3 Tiger Face (lopp 4) har gått bra varje gång på sistone. Det är en kort tidsfråga innan han vinner lopp och det här äv ett lämpligt lopp så jag tror att han har en god vinstchans.

11 Charlotta S.H. (lopp 5) är lite på gång. Hon kan bara tas ut i bilstartslopp så det är inte lätt att hitta lopp för henne och därför har det gått lite långt mellan starterna. Hon känns fin och utvecklas hela tiden så jag tror på en god insats.

7 Rizzi Brodda (lopp 7) var förbättrad senast. Hon gick helt okej då och är lite på gång tycker jag.

9 White Lady Broline (lopp 7) har kommit igång lite bättre den senaste tiden. Pusselbitarna börjar falla på plats och jag var nöjd med henne i ett banjobb förra veckan så det är dags att börja tävla. Hon är lite svårbedömd och inte färdig, men hon äv en fin häst som ska bli intressant att börja tävla med.

 

Vaggeryd tisdag

6 Ofelia O.E. (lopp 1) har gått bra varje gång på sistone. Hon är rätt trög från start så hon får ofta dryga lopp, men jag är nöjd med henne för dagen.

1 Shutupandscratchme (lopp 3) har det inte varit det rätta trycket i. Vi har ändrat lite i träningen och hoppas att han kan leverera lite bättre än vad han har gjort. Han har fått ett bra läge. Han kan inte försvara ledningen, men han får ett fint lopp.

10 Bonnies Celebrity (lopp 4) är en bra montéhäst. Det fanns inga montélopp så vi provar för sulky. Han har bara gjort ett sulkylopp för mig och då fungerade han inte alls, men det var något annat som störde då. Han känns bra i träningen, men är mycket svårbedömd.

6 Jackpot Of Steel (lopp 5) har jag haft i träning i ett par månader och han är väl förberedd. Det ska bli intressant att tävla med honom. Han borde gå bra för han är verkligen väl förberedd.

 

Jägersro tisdag

3 Runaround Sue (lopp 3) har inga bra resultat så vi har ändrat lite i rutinerna. Bytt miljö och lagt om träningen. Vi var tvungna ändra något, så får vi se om det gör någon skillnad i loppen.

9 Get Ready On Tour (lopp 5) kämpar på bra och i de här vardagsloppen brukar han vara med där framme om det klaffar. Allting ser bra ut med honom.

2 Global Brilliance (lopp 7) var fin i debuten. Öppnade snabbt då,  tog ledningen och gick undan på ett bra sätt. Målsättningen är att göra likadant igen. Hon ser bra ut i träningen.

6 Bella Follo (lopp 7) var positiv i debuten senast då hon gick fint in i mål. Hon är verkligen på gång.

5 Bernhard S.H. (lopp 8) fungerade äntligen senast. Han har haft mycket problem. Han travade fint senast och gjorde ett bra lopp. Han ser fin ut i träningen så jag hoppas att han ska få en fin tävlingsperiod nu.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”