jul
14
2020

Tisdag och onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro tisdag:

– 3 Don’t Be Shy (V64-1) känns fin och det är ett riktigt fin sto som gör comeback. Hon behöver säkert något lopp i kroppen, men det är en bra häst. Norskt huvudlag, barfota runt om och vanlig vagn.

– 4 Vinci I.M. (V64-1) går bra varje gång nu och senast fick hon het häst utvändigt om sig – föll med flaggan i topp. Jag är nöjd med henne och tror att hon kommer gå bra. Öppet med murphy och rulle, barfota runt om och amerikansk sulky som senast.

– 2 Roller Coaster Ås (V64-2) har varit väldigt svår att få igång i år med flera bakslag. Nu känns det bra och hästen tränar fint. Plan A är ändå försiktigt upplägg och det blir helstängt och barfota fram som senast, men vanlig vagn istället för amerikansk sulky.

– 3 La Cerise (V64-3) gick strålande senast. Kusken körde illa, men hästen var bra. Allt ser bra ut och nu när det är kortlopp så kör jag gärna i ledningen om det skulle bli så. Öppet huvudlag och amerikansk sulky. Barfota runt om istället för barfota fram.

– 9 Generaal Bianco (V64-5) har hovböld så han ska strykas.

Kalmar onsdag:

– Happy Celebration (lopp 2) var fin på Mantorp och ser fin ut i träningen. Vinner lopp när som helst.

– That’s Art (lopp 3) känns fin i träningen. Har fått en liten paus, men känns bara bra. Jag tror han kommer gå bra, men det är läget som drar ned möjligheterna.

– Posh Shopping (lopp 5) tränar fint igen och jag hoppas verkligen att vi kommer igång för det har krånglat. Allt förberedande är positivt.

– Charlotta S.H. (lopp 6) är bra för klassen, men är nervig. Snöplig galopp senast i sista sväng – hade säkert varit med i striden annars. Bra läge nu och målsättningen är att spåra runt om.

– Opulent Tile (lopp 7) var väldigt blek senast och var troligtvis lite uttorkad. Nu verkar han må bra och det blir halvstängt, urryckare och barfota. Rätt många växlar dras med andra ord.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”