jul
28
2020

Tisdag Jägersro

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

– Vinci I.M. (lopp 3) gör det bra varje gång nu och senast så hängde hon lite på fel töm, så hon bröt ut till slut. Jag ändrar lite på utrustningen och det blir helstängt nu istället för murphy. Känns fin och har bra läge, så målsättningen är att spåra loppet.

– 4 Roller Coaster Ås (V75-3) var klart godkänd i comebacken senast – höll ihop travet och gick bra över linjen. Borde vara förbättrad med lopp i kroppen. Helstängt huvudlag och barfota bak som senast. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn.

– 2 Mellby Guard (V75-4) har pausat lite då han var igång hela vintern och in på våren. Han tappade formen, så han har pausat och nu är han väl förberedd för en comeback. Det ska bli intressant att tävla med honom igen. Amerikansk sulky likt näst senast. Norskt huvudlag och barfota runt om som senast.

– 1 M.T.Mighty Winner (V75-5) har pausat lite och känns fin igen. Jag är nöjd med läget och han kan få ett fint lopp igen. Det blir barfota runt om den här gången eftersom hovarna är så fina. Det blir amerikansk sulky och öppet med murphy och rulle som senast.

– Radio Gaagaa (lopp 12) går bra varje gång. Han är inne i en fin trend och jag tror han kommer gå bra idag igen. Han kan mycket väl ta en god placering här.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”