jul
30
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Forever Shadow (lopp 1) är en fin treåring tycker jag. Har behövt lite tid på sig, men allt ser bra ut med honom nu och det ska bli intressant att tävla med honom.

– 5 Honey Mearas (V64-1) gick strålande i E3-finalen och gick i mål med lite krafter kvar. Allt ser bara bra ut med henne så jag förväntar mig en god insats. Skor runt om och öppet huvudlag som senast. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky.

– 2 Rosie Access (V64-3) gick riktigt bra i skymundan senast, så hon har nog lite smygform. Det mesta blev fel senast, men jag vill ge en liten varning här. Barfota runt om, vanlig vagn och öppet med murphy och rulle.

– 6 Power Vacation (V64-3) har tränat fint, men galopperat två gånger utan att vi vet varför. Det blir skor runt om istället för barfota runt om för att försöka ändra något. Hon tränar fint som sagt, men jag hoppas att hon går felfritt först och främst. Vanlig vagn och öppet med murphy.

– 4 Poet Broline (V64-4) tränar fint, men klarade inte svängarna i Arvika. Möter jättetuffa hästar här, så vi får hoppas han fungerar här. Han får åka med och ta en slant, det är väl realistiskt. Amerikansk sulky, barfota runt om och helstängt huvudlag.

– 8 Don’t Be Shy (V64-5) är en fin häst som gick bra i comebacken. Ingves var nöjd med henne. Allt är bra förutom läget, så det blir svårt att vinna kanske. Hästen är fin i alla fall och vi kör med öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om som senast.

– Global Annuity (lopp 8) har fått en träningsperiod och känns fin. Han är fräsch och fin igen, så det ska bli kul att tävla med honom igen. Det blir amerikanarvagn och barfota.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”