aug
1
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Jägersro lördag:

– Eldorado Mearas (lopp 4) har fått vila över sommaren då han var igång hela vintern. Nu har vi tränat igång honom och han känns riktigt fin. Jag tror han kommer gå bra direkt då han är väl förberedd.

Halmstad lördag:

– Toto Barosso (lopp 3) var strålande senast. Jag hade på känn att han var bra, men han hade krånglat mycket innan. Han känns bara fin och jag tror absolut på honom igen.

– High Roller Sox (lopp 5) var förbättrad senast, men var lite seg i Kalmar. Nu ska vi köra barfota bak och med urryckare, så vi gör lite förändringar inför detta.

– Love Håleryd (lopp 8) slog sig på ett bakben senast och därav galoppen. Han var helt klar i det läget, så det var förargligt. Han har bra form även om man inte kan läsa sig till det.

Vaggeryd söndag:

– 8 Sobel Jasmine (GS75-3) var jag nöjd med på Axevalla och det är nog det bästa hon gjort bakifrån. Jag släppte ledningen över full väg och hon hängde på helt okej. Hon brukar ge upp helt, men det gjorde hon inte där. Nu fick hon spår åtta, men det blir full laddning ändå och så får vi se hur mycket det kostar att komma fram. Hon har fin form och vi fortsätter med helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om.

– 11 Chiquitita Diablo (GS75-3) har fått en träningsperiod och är pigg och fin i träningen. Synd på läget, men jag förväntar mig en förbättrad insats mot hur det har varit. Barfota fram, norskt huvudlag och amerikansk sulky blir det.

– 2 Miriam Håleryd (GS75-4) blev trött senast och det gick snabbt första varvet. Hon var nog inte färdigtränad, men har hon tagit det bra så borde hon gå framåt. Hon är så skör så man vågar inte träna henne för hårt. Jag väljer att starta lite tätare så får vi se om hon pallar det. Jag tror hon ska kunna öppna hyggligt här. Öppet med murphy, vanlig vagn och skor runt om som senast.

 

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”