aug
5
2020

Mantorp onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Mantorp onsdag:

– Global Unknown (lopp 2) fungerade bra senast. Krånglade när jag skulle köra fram till bilen så jag fick verkligen speeda för att hinna fram, vilket blev lite orättvist för hästen. Han gick helt okej och tränar fint efteråt, så jag hoppas på en god insats.

– 9 Townshend Broline (V86-1) har fin form, men senaste loppet blev det för tufft under slutrundan. Jag får försöka lite spårsnålt här och om det klaffar kan han nog vara långt framme. Barfota runt om, vanlig vagn och halvstängt huvudlag som senast.

– 10 Becker (V86-2) studsade i vändningen senast och jag tror det var olycksfall i arbetet. Han känns fin annars, men möter några kanonhästar. Han är nog inne i en fin period här och det senaste loppet kan man bara glömma. Vanlig vagn, skor runt om och öppet huvudlag som senast.

– 7 Generaal Bianco (V86-3) har varit väldigt positiv två gånger från rygg ledaren – gått fina avslutningar. Han har varit struken en gång pga hovböld, men det gick över snabbt. Det blir svårt nu från det här läget, men han känns bra i träningen. Det blir amerikansk sulky, barfota runt om och helstängt huvudlag som senast.

– 5 Global Brilliance (V86-4) är en positiv tävlingshäst som gjort tre fina lopp. Senast satt hon fast och hade haft vinstchans om hon hade fritt. Nu gäller det bara att ta en semi-plats då hon möter klart tuffare hästar här. Skor runt om och helstängt huvudlag som senast. Amerikanarvagn för första gången blir det.

– 4 Lewis Ale (V86-5) är upp och ned i prestationerna – har lite problem med blodvärdena och det är därför han är ojämn. Han känns fin, men möter tuffa hästar. Jag får försöka köra ett smyglopp här. Barfota fram, vanlig vagn och norskt huvudlag.

– 5 Mad Princess (V86-7) har vi haft svårt att få igång i år då hon haft problem med benen. Nu har hon fått en träningsperiod och det blir till att försöka ta en semiplats. Skor runt om, amerikansk sulky och öppet huvudlag.

– 5 Furies Rain (V86-8) var positiv i E3 och gick fort över linjen – tappade lite stilen till slut och jag tror att han blev ömfotad. Nu blir det aluminium runt om och det är en semifinal-plats som gäller i första hand. Skor runt om och vanlig vagn istället för barfota runt om och amerikansk sulky. Helstängt huvudlag som senast.

– La Cerise (lopp 11) är positiv och har fin form. Vi laddar och hoppas komma vettigt på det. I ett sånt här stolopp kan hon vara långt framme om det klaffar.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”