aug
6
2020

Åby torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby torsdag:

– Hippolito G.R. (lopp 2) en trevlig häst, men väldigt stänkrädd. Fin i kvalet så jag förväntar mig en fin insats.

– Bernhard S.H. (lopp 3) går bättre för varje lopp nu. Trivs med bilen, kan ej hålla ledningen, men kommer så smått.

– 6 Happy Celebration (V64-1) har varit fin i två vinster och har intressant läge idag. Målsättningen är att köra i ledningen och jag kan inte annat än att tro på henne här. Öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota fram som senast.

– 8 Ofelia O.E. (V64-1) har lite smygform vill jag varna för. Hon blev skenerad efter 100 meter senast. Man ska inte nonchalera henne om man garderar lopp. Öppet huvudlag, vanlig vagn och skor runt om.

– 2 Gaagaa Rivner (V64-4) var strålande senast och hon blev väldigt glad när man plockade av bakskorna. Tyvärr är hon nedstruken nu och det är risk att hon blir överflyglad, men annars är hon bra för klassen. Barfota bak, vanlig vagn och öppet med murphy som senast.

– 12 Runaround Sue (V64-4) är en problemhäst och vi får prova en omgång till. Vi har ändrat balansen idag, men det viktiga är att hon går felfritt och sköter sig. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky. Barfota runt om och öppet med murphy.

– 1 Opulent Tile (V64-6) har riktigt fin form och vinner när som helst igen, det är bara positivt med honom. Halvstängt huvudlag, barfota runt om och vanlig vagn som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”