aug
7
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Kalmar fredag:

– Seven Karats (lopp 5) kändes så bra senast, men det blev två galopper. Den här gången ska jag köra med bakskor för att göra en förändring. Jag vet inte var jag har henne, men de gånger hon är fräsch är hon bra för klassen. Svårbedömd.

Åby lördag:

– 11 Look Håleryd (V75-1) känns bara bra och kommer säkert gå ett fint lopp, men det ser ju jättetufft ut från det här läget och mot det här motståndet. Barfota runt om och amerikansk sulky istället för barfota fram och vanlig vagn. Fortsatt öppet huvudlag med murphy och rulle.

– 10 Roller Coaster Ås (V75-3) känns också fin. Nöp i galopp när bilen släppte senast, men var överladdad då. Jag tror hästen är bra i ordning, men han får smyga med och försöka ta en bra placering. Helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota fram.

– 5 Princess Kloster (V75-4) ser allting bra ut med. Hon kommer säkert gå ett bra lopp igen och det blir inga ändringar – barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn. Palema-hästen slog henne regelrätt senast och det är bra ston emot, men hon är bra själv.

– 11 Darah Bibo (V75-4) känns bara fin och jag tror det var olycksfall i arbetet med galoppen senast. Hon har ett smaskigt utgångsläge och ska inte nonchaleras. Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn.

– 1 Randemar R.D. (V75-5) känns bara fin och ska gå med skor runt om, norskt huvudlag och amerikansk sulky. Det blir full laddning från start så får vi se vad som händer. Han känns bara bra inför detta.

– 6 Adde S.H. (V75-5) känns bara bra också och han gjorde sitt livs lopp senast. Det blir barfota runt om, helstängt huvudlag och amerikansk sulky. Han öppnar rätt bra och jag har bra feeling för båda mina hästar här.

– 1 Pastor Power (V75-6) är jämnheten själv och det var härlgit att han fick en silverseger senast. Jag tror han kommer gå bra igen – allting tyder på det. Jag får ge järnet från start för att få så bra position som möjligt. Barfota runt om, öppet med murphy och amerikansk sulky som senast.

– Joker Of Steel (lopp 12) har gjort två fina lopp och allt är bra med honom, så jag tror att han går bra igen.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”