aug
10
2020

Måndag och tisdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Solvalla måndag:

– Our Pleasure (lopp 2) har varit fin i båda starterna och allt ser bra ut, men det är mycket tuffare motstånd den här gången. Jag tror han kommer gå ett bra lopp.

– 5 Lucifer Sam (V64-3) tål tävlingen bra nu och allting ser bra ut med honom. Jag tror att han kommer gå bra och det blir skor runt om, öppet med murphy och vanlig vagn som senast.

Jägersro tisdag:

– La Sassicaia (lopp 2) har varit väldigt sen i växten och fått en hel del bakslag under nedträningen. Nu börjar bitarna falla på plats och jag är nöjd. Jag tror på en god insats direkt.

– 8 Summertime S. (V64-2) gick helt okej senast, men det strulade lite i loppet för Ingves. Hon gick helt okej och det är dåligt läge nu igen, så vi får göra det bästa av situationen och försöka köra lite försiktigt. Vi ska ned till tyska Stoderbyt om två veckor. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

4 Hitthebar (V64-4) har det mest varit problem med, men nu har han blivit renoverad och tränar klart godkänt. Nu plockar vi av alla skorna och kör barfota runt om istället för barfota fram. Det är dock lite mer upp till bevis i loppen innan man vågar tro på honom. öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 2 Velegance (V64-5) har fått en paus. Hon tävlade hela vintern och våren, så hon behövde få en paus. Nu är hon väl förberedd och borde gå bra direkt här. Amerikansk sulky likt näst senast. Fortsatt barfota runt om och öppet med murphy.

– 4 M.T.Mighty Winner (V64-6) kändes väldigt fin senast tycker jag. Han gick barfota runt om och ska göra så igen. Han är nog absolut lite på gång igen. Han är startsnabb och klar spetsfavorit som jag ser det, men jag låser mig inte vid någon taktik. Amerikansk sulky, barfota runt om och öppet huvudlag med murphy och rulle som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”