aug
14
2020

Helgens starter

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Romme lördag:

– Radio Gaagaa (lopp 3) var okej senast, men inte det där lilla extra. Känns bara bra i träningen, så vi tar ny sats.

– 7 Generaal Bianco (V75-3) tappade lite från rygg ledaren senast, men fick lite kolik efter loppet och det kan ha varit så att han kände av det. Han mår bra igen, men det är vingelrisk härifrån. Är han som näst senast så kan han ta en god placering, men det är lite frågetecken efter senast. Helstängt, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

Tingsryd söndag:

– Bernhard S.H. (lopp 2) känns bara bra. Det är en lat häst och lite barnslig, men kändes väldigt bra i övrigt och han borde vinna lopp när som helst igen.

– 9 Eldorado Mearas (GS75-1) var okej i sin comeback i ett breddlopp på Jägersro. Han känns bara fin och vi kör ett smyglopp här i hopp om att hitta formen. Han känns riktigt bra i träningen. Norskt huvudlag och barfota fram som senast. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn.

– 10 Global Unknown (GS75-2) slog ihop senast när jag bytte spår och han är lite känslig av sig. Jag tror han är lite på gång och vi provar igen. Öppet med murphy, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

– 1 Toto Barosso (GS75-3) har varit strålande ett par gånger nu. Han är inte helt att lita på och är krånglig i munnen. Hästen har i alla fall visat god kapacitet och det är mycket han själv emot här. Han ser bra ut i träningen och siktas mot tyska Derbyt, men det är inget som påverkar här. Helstängt, vanlig vagn och skor runt om.

– 12 Jackpot Of Steel (GS75-3) tappade stilen och galopperade i sista sväng i första starten för oss. Han hade lite skavanker i benen som är åtgärdade och han känns fin nu. Vanlig vagn, skor runt om och öppet huvudlag.

– 2 Heart Of Steel (GS75-5) är halsopererad efter senaste starten och känns bara bra. Jag tror på en god insats, men det blir svårt med Racing Mange på innern. Heart känns riktigt fin i alla fall – det vill jag ha sagt. Norskt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om.

– 12 Poet Broline (GS75-5) gick okej på Åby, men räckte inte riktigt. Han ska gå på innerspår och det blir svårt från det här läget. Helstängt huvudlag, norskt huvudlag och barfota runt om.

– 6 Sobel Jasmine (GS75-6) gjorde ett pluslopp på Vaggeryd då hon vann trots att hon gick i dödens. Hon är en bra sprinter och det blir full laddning härifrån. Helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om.

– 7 La Cerise (GS75-7) har gjort två positiva lopp tycker jag. Hon hävdar sig bra i sådana här stolopp och jag hoppas och tror på en god insats igen. Amerikansk sulky istället för vanlig vagn. Öppet huvudlag och barfota runt om fortsatt.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”