aug
24
2020

Startkommentarer måndag

Peter Untersteiner uttalar sig om kvällens starthästar i Halmstad. Intervjun är i vanlig ordning gjord i samarbete med Spelvärde.se

6 Versace Broline (lopp 1) är en fin treåring som är väl förberedd. Det ska bli intressant att tävla med honom. Jag tror att han kommer gå bra direkt.

10 Son Hugo Pellini (lopp 1) är också en fin treåring. Han kvalade redan i november ifjol. Därefter har han råkat ut för diverse bakslag, därav den sena debuten. Nu har allting varit perfekt i två månader och jag ser fram emot att tävla med honom.

12 Macao (lopp 2) har jag haft i träning i sex – sju veckor. Han spåddes en lysande framtid som tvååring, men råkade ut för alla möjliga skavanker. Han har tränat på bra på sistone, så nu bedömer jag att han är tävlingsduglig och det ska bli intressant att se hur han presterar.

10 Lexington Zon (V64-4) gick helt okej senast, men höll inte ihop travet riktigt. Efteråt har han tränat på som vanligt och känns som han ska. Ikväll plockar vi skorna som ett nytt drag, men det är ändå lite upp till bevis. Öppet huvudlag och vanlig vagn igen.

5 Global Annuity (V64-5) var jag nöjd med i comebacken, då han höll ihop travet fint. Att det är lång distans ikväll ska inte vara några problem. Jag hoppas och tror på en god insats. Barfota, öppet huvudlag och amerikansk sulky – inga ändringar.

5 Velegance (V64-6) var fin i comebacken. Hon fick ett rätt bra lopp då eftersom loppet blev överpacat och hon fullföljde på ett bra sätt. Hon är ett fint sto när hon är i ordning, och det verkar hon vara nu så jag tror på en god insats igen. Barfota, murphy och amerikansk sulky – inga ändringar.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”