aug
26
2020

Startkommentarer onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– Rizzi Brodda (lopp 1) hoppas vi att det ska snart släppa med. Hon var seg senast, men var inte ren i halsen. Det är en häst som tränade strålande förut och jag trodde hon skulle gå riktigt bra från början, men har varit seg i loppen. Jag hoppas det ska släppa snart.

– Ready Tonight (lopp 2) är en fin häst, men nu möter han annat motstånd än innan och nu får han bekänna färg. Allt ser bra ut med hästen i alla fall.

– I Come In Peace (lopp 3) gick klart godkänt i comebacken och känns fin, men läget är vanskligt såklart. Han tränar bra.

– Darah Bibo (lopp 5) var väldigt positiv senast tycker jag. Hon låg på utanpå ledaren och höll starkt. Hon är verkligen i bra form och vinner när som helst igen.

– Rosie Access (lopp 5) har också positiv formkurva. Hon kommer säkert gå ett bra lopp igen.

– 6 M.T.Nordic Spirit (V86-3) är en nyttig häst som kämpar på bra och tar en god placering igen – det är en realistisk målsättning här. Vanlig vagn, barfota runt om och helstängt huvudlag som senast.

– 4 Honey Mearas (V86-5) är allt bra med och hon känns bara bra. Hon kommer säkert gå bra igen och detta är ett genrep inför Oaks-kval – det är dock inget som påverkar det här loppet egentligen. Jag måste lära henne öppna lite så jag får smacka på lite från start är min tanke. Helstängt, vanlig vagn och skor runt om som senast.

– 6 Global Brilliance (V86-5) är också ett väldigt fint treårigt sto som utvecklas hela tiden. Hon genrepar också inför Oaks och det blir vanlig vagn den här gången, men fortsatt helstängt huvudlag och skor runt om.

– 8 Randemar R.D. (V86-7) tyckte Johan kändes fin senast, men kom fel i accerlationen och det blev galopp. Hästen kändes fin efteråt och tränar bra inför detta, men vi behöver flyt från spåret. Han kommer inte tryckas av – det är åtminstone min initiala tanke. Hästen är kollad i halsen inför detta, då han ibland har lurat oss med det tidigare. Norskt huvudlag, amerikansk sulky och skor runt om.

Åby lördag:

Power Vacation (lopp 2) är rätt fin och det är ett fint sto, men det har blivit väldigt dåliga resultat nu.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”