aug
30
2020

Charlottenlund söndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Charlottenlund söndag:

– Global Unknown (lopp 3) är en problemhäst som är väldigt lättstörd i loppen. Formen är okej, men det gäller att köra felfritt först och främst.

– Hitthebar (lopp 4) har varit en stor besvikelse, men senast var han riktigt positiv. Han vann i fin stil och jag hoppas att det inte var någon tillfällighet. Gör han om det så är han på gång.

– 10 Poet Broline (V75-3) känns fin, men han är inte som han var förr. Bakspår över 1600 känns ju jobbigt och vi får göra det bästa av situationen. Helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om.

– 2 Eldorado Mearas (V75-4) är lite på gång igen. Han är nyttig och har gjort två godkända lopp efter sommaruppehållet. Han kan ta en god placering om det klaffar. Barfota fram, amerikansk sulky och norskt huvudlag som senast.

– 11 Reddington (V75-5) kändes riktigt fin senaste måste jag säga. Han galopperade i volten då han inte startat med voltstart på länge, men jag hoppas och tror han är lite på gång nu. Jag har feelingen att han är det. Nu har han dock ett svårt läge, men det är en bra häst i grunden. Skor runt om, vanlig vagn och öppet huvudlag.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”