aug
31
2020

Halmstad måndag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Halmstad måndag:

– Luke Diablo (lopp 1) var positiv i debuten. Jag var riktigt nöjd med honom och allt ser bra ut. Jag tror han kommer gå bra.

– Charlotta S.H. (lopp 2) Brukar sköta sig bakom bilen och fick ett fint smygläge nu. Hon känns bra i träningen och jag tror på en god insats.

– L’Amour Printemps (lopp 2) är en ny häst i vårt stall. Har tränat klart godkänt, så det blir intressant att tävla med henne. Det är ändå lite svårbedömt och jag hoppas att hon håller ihop travet bra och går fint. Träningen är jag nöjd med.

– Stens Remind (lopp 4) är en lynnig häst som inte vet om hon ska ta i eller inte. Vi får smyga med och försöka ta en god placering.

– 5 Chiquitita Diablo (V86-1) var helt okej på Vaggeryd och behöver också lite smyglopp numera för att hävda sig. Kusken får försöka hitta en snål väg – då kan hon ta en god placering. Norskt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

– 10 Vinci I.M. (V86-1) tröttnade senast då han gick utanpå ledaren – varvade på tolv, så det är inte mycket att säga om. Kort distans är säkert ett plus, men det hade varit bra med ett framspår såklart. Nu gör vi det bästa av situationen och träningen är bara positiv. Helstängt huvudlag, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

– 2 Ofelia O.E. (V86-5) har fin form, men är långsam från start och får ofta gå lite tunga lopp – det är hennes minus. Hon har fin form som sagt och tar säkert en god placering här. Det blir öppet huvudlag, skor runt om och vanlig vagn som senast.

– 4 Look Håleryd (V86-5) har toppform och gick riktigt bra i Kalmar. Det var full fart över linjen och är mer gynnad av 2100 som det är nu. Jag tror han kommer gå bra igen – han vinner precis när som helst igen. Han har ingen etta i raden, men har toppform. Öppet huvudlag med murphy och rulle, amerikansk sulky och barfota runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”