sep
2
2020

Åby onsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– Leon De Castella (lopp 1) har haft det rätt så knöligt fram till start, men kvalade klart godkänt. Nu ska vi starta igång honom, men köra väldigt snällt. Det är ingen häst som bara går ut och vinner utan får smyga igång och blir bättre för varje lopp.

– Vasco (lopp 1) är en välstammad fin häst som blev buköppnad som tvååring och tappade ett halvår där – därav den sena debuten. Jag är nöjd med honom nu och det ska bli intressant att börja tävla med honom nu.

– Lucifer Sam (lopp 2) galopperade när bilen släppte på Solvalla, men känns bara bra efteråt. Jag tror han kommer gå ett bra lopp för han känns så fin.

– Yuvaraj (lopp 4) blev det helt fel för senast. Jag styrde på och sedan blev jag hängandes – gick i tredjespår runt om och med all rätt blev han trött. Han är lite seg av sig, men känns bra efteråt och 2600 borde vara en fördel.

– 7 Gaagaa Rivner (V86-3) var något blek senast och jag inte varför, för hon var som en tiger när hon vann i Halmstad gången innan. Känns bara bra i träningen, men läget gör att det kan bli jobbigt. Hon är bra för klassen egentligen och det blir öppet huvudlag med murphy, vanlig vagn och barfota bak som senast.

– 8 Lexington Zon (V86-3) blev hängandes i tredjespår runt om senast och galopperade i sista sväng, så det loppet blev helt fel. Jag tror han är lite på gång, men han får visa det i lopp också. Det är felfritt som gäller här och att vi kommer igång med honom. Läget är dåligt och jag hoppas han bara kan fullfölja. Det blir öppet huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om.

– 8 Don’t Be Shy (V86-7) är ett riktigt fint sto och jag är mycket nöjd med båda loppen hon gjort efter vilan. Allt ser bra ut efter senast, men det är läget som är lurigt. Hästen är riktigt bra och vi fortsätter med norskt huvudlag, vanlig vagn och barfota runt om som senast.

HUVUDSPONSOR

LOKALNYTT

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”