sep
9
2020

Onsdag och torsdag

Intervjuer med Peter i samarbete med Spelvärde.se.

Åby onsdag:

– Versace Broline (lopp 2) tränar fint, men är lite opålitlig och har hoppat två gånger i första sväng. Jag får försöka ta ha honom runt första sväng. Det är en fin häst som ska bli kul att tävla med.

– Bella Follo (lopp 3) kämpade på bra i Kalmar och tog en spetsseger där. Allt ser bra ut med henne och de är trevliga alla mina tre i det här loppet. Kan smyga med och ta en god placering.

– Charlotta S.H. (lopp 3) hade jag förväntat mig mer av senast, men hon gick ändå 15-blankt. Hon kan också få ett smyglopp och ta en god placering.

– White Lady Broline (lopp 3) har varit positiv i alla tre starterna och har varit bra varje gång. Jag förväntar mig en god insats här.

– Radio Gaagaa (lopp 4) är lite spänd bakom bilen och galopperade från start senast. Han gick bra efteråt och är bra för sin klass, men det är lite lurigt med innerspåret. Jag kan nog inte ladda iväg för han har svårare när det går lite sakta. Han är bra för klassen i alla fall.

– 1 Global Agreement (V86-3) känns riktigt fin i träningen för dagen – det måste jag säga. Han är väl förberedd och känns extra fin. Det ska verkligen bli kul att tävla med honom igen och jag tycker det är en plushäst det här. Jag hoppas att han får kontinuitet i sitt tävlande nu så han kan utvecklas. Jag hoppas och tror att allt ska gå bra med honom för han känns så fin. Distansen tror jag inte ska vara några problem eftersom han inte pullar något i loppen och eftersom han gått två banjobb inför detta så ska han orka det. Jag har bra känsla. Han gick med can’t see back-puffar senast, men nu blir det halvstängt huvudlag – vilket är ungefär samma sak. Barfota bak och vanlig vagn som senast.

– 7 Gaagaa Rivner (V86-5) var lite seg senast då hon gick utanpå ledare, men det kan nog vara bra med lite täta starter eftersom det är en stor och tung häst. Det blir urryckare för första gången, vilket vi testade i veckan med bra effekt. Det blir skor runt om istället för barfota bak, men annars vanlig vagn och öppet huvudlag med murphy som senast.

– 9 Princess Kloster (V86-5) känns extra fin vill jag säga. Det är förjäkligt att hon inte har en etta i raden. Hon har varit bra och känns fin som sagt så jag tror på en god insats här. Barfota runt om, öppet huvudlag och vanlig vagn som senast.

– 3 M.T.Mighty Winner (V86-7) kämpar på bra och gör bra dagsverken tycker jag. I sådana här vardagslopp är han alltid en outsider. Det bir öppet med murphy och rulle och barfota runt om som senast. Vanlig vagn istället för amerikansk sulky.

Kalmar torsdag:

– Rosie Access (lopp 2) känns riktigt fin och har gått bra. Det var en snöplig galopp senast – Johan visste inte varför hon hoppade. Hon håller fin form häst och borde vinna när som helst.

– Mad Princess (lopp 3) har vi haft problem att få igång i år. Nu fick hon spår tolv också och det är upp till bevis innan man vågar tro på henne. På Jägersro blev hon för het. Nu startar vi bakifrån och jag ska bara försöka hålla henne lugn. Hon har en härlig speed när hon är i balans.

– Dreamgirl Hall (lopp 4) har problem med fräschören, men det är ett toppsto tror jag. Fräschören gör att det blir mycket avbrott. Hon är helt okej i träningen och jag tror på en god insats.

– Macao (lopp 6) var trög i debuten. Lite Love You-trög kan man säga. Jag hoppas och tror att hästen gått framåt med loppet i kroppen och nu blir det halvstängt huvudlag.

Arkiv

Klipp ”Stora drömmar”